topfoto-00.jpg
topfoto-02.jpg
topfoto-04.jpg
topfoto-05.jpg
topfoto-06.jpg

Udtalelser fra skoler, lærere og forældre

 1. "Skolebibliotekar Kent Vad- Pedersen fra Ejstrupholm Skole har siden 2020 været igang med LEVEL UP læseundervisning i egen 7./8. klasse og har gode erfaringer med at kunne motivere de forskellige elever til stor læselyst og et hyppigt højere niveau. Desuden har han indrettet dele af skolebiblioteket efter LEVEL UP læseundervisning og læsevejlederen Ghita Marie Hedegaard har gode erfaringer i at finde den enkelte elevs flowzone".  
Citatet fra Ejstrupholm Skole er fra april 2022. 

2. ”Tusind tak for den intense og interessante dag med mindst 180 skridt, der fører til dygtigere og læselystne børn. Jeg blev meget inspireret og det giver god mening!

Jeg har mange noter, der skal skrives rent, så jeg kan dele det med mine kollegaer”.

Rikke Hausgaard Lyngs, Lærer og læsevejleder på Præstemarkskolen i Søften efter kurset Sådan forebygges læseproblemer og manglende læselyst med den forskningsbaserede LEVEL UP læseundervisning  den 9.12.2021. 

 
3. "Ved opstart af skoleåret 2021-22 havde vi besøg af Ingegerd Jenner Løth. Med udgangspunkt i hendes bog ’180 skridt der fører til stor læselyst og dygtige læsere’ fik vi et godt afsæt til det videre arbejde med at højne læselyst og læsekompetence"
Bitten Aarhus Jacobsen, skolebibliotekar og dansklærer, Dalgasskolen

 Billeder er fra kurset 4.8.2021 på Dalgasskolen4. "Kære Ingegerd.                                                                                   
                                                                                                             
Dit kursus var bare så brugbart og godt. 
Jeg er total fan:). Super spændende.
Det ramte lige ind i nogle tanker, jeg lige nu gør mig i forhold til læsning i indskolingen og videre op samt opstilling af bøger på "mit" bibliotek.
Mvh. Solveig Laursen, dansklærer og skolebibliotekar".  

5. 

Bestil bog og kursus i LEVEL UP her 


Tilbage til forsiden