topfoto-00.jpg
topfoto-02.jpg
topfoto-04.jpg
topfoto-05.jpg
topfoto-06.jpg

"Rigtig store anbefalinger til læringscentre. Alle skoler bør have denne bog stående. Folkebiblioteker kan med fordel også have den på hylden" .                                              

Denne meget flotte vurdering gav DBC (Danmarks Biblioteks Center) i deres lektørudtalelse i september 2020 og igen i august 2021 af den nye og endnu bedre 2-er fra juni 2021. DBC laver kun anbefalinger på de fagbøger, der udgives i Danmark, som de vurderer er relevante for skoler og folkebiblioteker. 

MEN skal hver dansklærer i alle klasser på alle årgange opnå trivsel, stor læselyst, forebygge læseproblemer og få verdens bedste læseresultat med LEVEL UP i egen klasse, og elever og lærer anvende plakaten som piktogram og stor læsemotivation i klassens undervisning, anbefales det stærkt at indkøbe en bog med plakat og kopiark til hver dansklærer og dennes klasse!

Se hele anmeldelsen fra sept. 2020 på dette link: Lektørudtalelse fra DBCpå 180 skridt.pdf 

Den nye og endnu flottere udtalelse fra august 2021 må først offentliggøres i februar 2022 ifølge reglerne. 

Bestil 2. udgave af bogen og kursus i LEVEL UP her 
Nedenfor ses bagsiden af bogen 

Tilbage til forside, hvor du kan se billede af den didaktiske, vigtige plakat, der følger med bogen, som både viser grafen for den store, indre læselyst og det hyppigt højere niveau hele vejen fra 1.-9. klasse som piktogram, og som løbende anvendes i undervisningen til at motivere den enkelte til hyppig LEVEL UP i klassen, indtil LEVEL 180, der svarer til en dygtig læser på 9. årgang. 

                                                                                                                      

Forside 2